Etusivu / Palvelut / Omakotitalon LVIS-urakointi

Omakotitalon LVIS-urakointi suunnittelusta toteutukseen ja valvontaan

Uutta kotia rakentaessa on mahdollisuus vaikuttaa valtavasti siihen, mitä asuminen uudessa kodissa maksaa ja miten kotona viihtyy. Toimiva talotekniikka on keskeinen osa asumisen viihtyvyyttä ja turvallisuutta, ja siksi sen huolellinen suunnittelu ja toteuttaminen kannattaa. Kaikkea ei välttämättä suunnitteluvaiheessa osaa itse ottaa huomioon.

Omakotitalon LVIS-urakointi kattaa koko rakennettavan kiinteistön lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja sähkötyöt. Omakotitaloa rakentavalle yksinkertaisinta ja edullisinta on teettää kaikki LVIS-työt samalla urakoitsijalla. Näin jokainen työvaihe tulee tehtyä oikeaan aikaan, ja päällekkäiseltä tai virheelliseltä työltä vältytään.

Toimiva talotekniikka lisää kodin viihtyvyyttä, turvallisuutta ja energiatehokkuutta

Taloa rakentaessa on tehtävä valtavasti päätöksiä. Millainen lämmitysmuoto valitaan, entä onko viilennykselle tarvetta? Mitä valaistukselta toivotaan, ja halutaanko terassille poreamme? Missä vaiheessa mikäkin asia pitää päättää, ja milloin toiveiden toteuttaminen on liian myöhäistä?

Omaa kotia rakentava ei välttämättä tiedä eri vaihtoehdoista ja niiden kustannuksista. LVIS-ratkaisuja suunniteltaessa ammattilaisen tehtävä onkin kartoittaa asiakkaan tarpeet, ne pienetkin, ja suositella sopivia ratkaisuja niiden ehdoilla. Kun suunnittelija vielä auttaa asiakasta hahmottamaan, mitä mikäkin ratkaisu käytännössä tarkoittaa ja maksaa, lopputulos on todennäköisesti asiakkaan toiveiden mukainen.

Kun omakotitalon LVIS-urakointi alkaa huolellisella, asiakaskohtaisella suunnittelulla ja toteutetaan asianmukaisesti, lopputuloksena on energiatehokas ja nykyaikainen koti. Koti, jonka kaikki talotekniset toiminnot tukevat toisiaan ja talon asujaa.

Kysy minulta lisää!

Teemu Remes, Teemun Talotekniikka Oy

Teemu Remes

Toimitusjohtaja, sähkö- ja putkiasentaja

044 274 7422

TeeMun Talotekniikka – talotekniikkaa lämmöllä

Me TeeMun Talotekniikalla teemme omakotitalon LVIS-urakointia niin talotoimittajille kuin yksityisasiakkaille. Suunnittelemme jokaisen asiakkaan kanssa LVIS-ratkaisut huolellisesti ja asennamme ne ammattiylpeydellä ja korkealla työmoraalilla.

Yrityksellämme on lähes kymmenen vuoden kokemus LVIS-urakoinnista, ja asiakkaitamme ovat muun muassa Jukkatalo, Muurametalot ja Kastelli.

Käytämme laadukkaita laitteita, ja tavarantoimittajamme on jo 35 vuotta alalla toiminut Scanoffice. Meidän kauttamme järjestyy myös KVV- ja IV-valvonta.

Näin me toimimme – omakotitalon LVIS-urakointi vaihe vaiheelta

LVIS-urakointi alkaa huolellisella suunnittelulla ja sisältää seuraavat vaiheet:

  1. Asiakas toimittaa suunnittelumateriaalit.
  2. Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi lähtötiedot, toiveet ja tarpeet. Mitä asiakas toivoo talotekniikalta, ja mikä on budjetti?
  3. Teemme sähkö- ja LVI-suunnitelmat.
  4. Käymme asiakkaan kanssa läpi ensimmäiset vedokset. Avaamme suunnitelman merkintä merkinnältä ja kerromme, mitä mikäkin ratkaisu käytännössä tarkoittaa.
  5. Muokkaamme suunnitelmia tarvittaessa. Erinomainen työnjälki on meille kunnia-asia.
  6. Laskemme kilpailukykyisen hinnan. Hinta sisältää KVV- ja IV-valvonnan.
  7. Toteutamme urakan korkealla työmoraalilla ja ammattiylpeydellä.
  8. Urakan valmistuttua tarkistamme työn jäljen asiakkaan kanssa ja opastamme laitteiden käyttöön.

Kiinnostuitko?

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.