Etusivu / Palvelut / Putkityöt Jyväskylässä

Putkityöt Jyväskylässä ammattitaidolla ja turvallisesti

Rakennatko uutta kotia, autotallia tai muuta rakennusta, mutta putkiasentaja puuttuu? Haaveiletko kenties lattialämmityksestä tai suunnitteletko vaihtoa energiatehokkaampaan lämmitysjärjestelmään? Onko kotisi lämpöverkko tai viemäristö tullut tiensä päähän?

Käänny meidän puoleemme – autamme mielellämme!

Meidän kauttamme saat kodin putkityöt pienistä asennustöistä kokonaisvaltaiseen lämpöverkko– ja käyttövesiremonttiin. Palvelemme asiakkaitamme todellisia tarpeita kuunnellen ja ammattitaidolla.

Asiakkaitamme ovat niin uudiskohteen rakentajat kuin vanhojen talojen asukkaat.

Putkiremontit ja uudiskohteiden LVI-työt

Energian hinnan nousu ja yleinen ympäristötietoisuuden lisääntyminen ovat saaneet monet harkitsemaan lämmitysjärjestelmän vaihtoa energiatehokkaampaan. Nykyaikainen lämmitysjärjestelmä sekä vesi- ja viemäriverkosto on suunniteltu nykyajan ja tulevaisuuden tarpeisiin.

Omakotitalon viemäristön tekninen käyttöikä on materiaaleista ja rakennusajankohdasta riippuen 25–50 vuotta. Vanha putkisto tai lämpöverkko sekä vanhat vesikalusteet voivat olla turvallisuusriski. Pahimmillaan ne voivat aiheuttaa vuotoja ja vesivahingon pitkällä aikavälillä niin, että vaurioita ei huomaa ajoissa.

Olemme paikallinen putkiliike Jyväskylän seudulla, ja hoidamme laadukkaasti kaikki LVI-asennukset ja putkiremontit. Meidän palveluihimme kuuluvat LVI-asennukset, ilmanvaihtotyöt, lämmitysjärjestelmien asennukset, käyttövesi– ja lämpöverkkoremontit. Hoidamme myös LVI-töihin liittyvät valvonnat.

Putkityöt myös aliurakointina yrityksille

Teemme valmiskotien putkityöt tai tarvittaessa koko LVIS-urakoinnin. Asiakkaitamme ovat olleet muun muassa Muurametalot, Jukkatalo ja Kastelli. Jos tarvitset hyvää aliurakoitsijaa putkitöihin, kysy lisää!

Kysy minulta lisää!

Kristian Nissinen, Teemun Talotekniikka Oy

Kristian Nissinen

Putkiasentaja

045 108 1994

TeeMun Talotekniikka – talotekniikkaa lämmöllä

Meillä on osaamista kaikkiin omakotitalon LVIS-töihin. Sen ansiosta asennuskohteen rakenteelliset seikat tai vastaan tulevat LVI-ratkaisut eivät ole este oikeaoppiselle ja aikataulussa pysyvälle LVI-asennukselle.

Huolehdimme halutessasi joko LVI-töiden suunnittelusta ja toteutuksesta tai koko talotekniikkaan liittyvästä LVIS-urakoinnista. Meiltä saat kaiken talotekniikkaan liittyvän työn, mukaan lukien sähkötyöt (linkki LVIS ja sähkö). Käymme yhdessä sinun kanssasi läpi toiveesi ja tarpeesi. Tuomme esiin erilaisia vaihtoehtoja ja kerromme, mitä mikäkin ratkaisu käytännössä tarkoittaa ja maksaa.

Tarjoamme parhaita ratkaisuja asiakkaan aitoihin tarpeisiin, ja teemme työmme korkealla moraalilla. Laadukas työnjälki on meille ehdoton kunnia-asia: teemme putkityöt kerralla kunnolla ja siivoamme jälkemme. Annamme työllemme viiden vuoden takuun.

Kiinnostuitko?

Pyydä meidät kartoituskäynnille, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa. Maksuton arviokäynti ei sido mihinkään.