Etusivu / Palvelut / Kodin sähkötyöt

Kodin sähkötyöt Jyväskylästä koko keski-suomeen – ammattitaidolla ja turvallisesti

Rakennatko uutta kotia, autotallia tai muuta rakennusta, mutta sähkötöiden tekijä puuttuu? Haaveiletko kenties paremmasta valaistuksesta tai lisäpistorasioista, tai olisiko nykyaikainen älypalovaroitin tarpeen? Onko nykyinen järjestelmä viallinen, tai pelkäätkö vanhan sähkökeskuksen olevan turvallisuusriski?

Käänny meidän puoleemme – autamme mielellämme! Meidän kauttamme saat kodin sähkötyöt pienistä asennustöistä kokonaisvaltaiseen sähkösaneeraukseen. Palvelemme asiakkaitamme todellisia tarpeita kuunnellen ja ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat niin uudiskohteen rakentajat kuin vanhojen talojen asukkaat.

Sähkösaneeraukset ja uudiskohteiden sähkötyöt

Yhä useampi haluaa ladata sähköautoa kotipihallaan tai lisätä kotiinsa ilmalämpöpumpun, mutta olemassa olevan sähköjärjestelmän kapasiteetti ei riitä. Nykyaikainen sähköjärjestelmä on mitoitettu nykyajan ja tulevaisuuden tarpeisiin sekä tekee kodista turvallisemman ja energiatehokkaamman. 

Sähköjärjestelmän käyttöikä on noin 20–40 vuotta. Toimiva sähköjärjestelmä on paitsi mukavuus- myös turvallisuuskysymys, koska vanhoissa sähköjärjestelmissä ei välttämättä esimerkiksi ole nykyaikaisia ylijännite- ja vikavirtasuojauksia. Vanha ja toimimaton sähköjärjestelmä aiheuttaa sähköpalon vaaran ja voi vaurioittaa sähkölaitteita.

Huolehdimme halutessasi joko sähköjärjestelmän suunnittelusta ja toteutuksesta tai koko LVIS-urakoinnista. Käymme yhdessä sinun kanssasi läpi toiveesi ja tarpeesi. Tuomme esiin erilaisia vaihtoehtoja ja kerromme, mitä mikäkin ratkaisu käytännössä tarkoittaa ja maksaa.

Sähkötyöt myös aliurakointina yrityksille

Teemme valmiskotien sähköasennukset tai tarvittaessa koko LVIS-urakoinnin. Asiakkaitamme ovat olleet muun muassa Muurametalot, Jukkatalo ja Kastelli. Jos tarvitset hyvää aliurakoitsijaa sähkötöihin, kysy lisää!

Kysy minulta lisää!

Joel Laitinen, Teemun Talotekniikka Oy

Joel Laitinen

Sähköasentaja

044 530 0701

TeeMun Talotekniikka – talotekniikkaa lämmöllä

Meillä on osaamista kaikkiin omakotitalon LVIS-töihin. Sen ansiosta voit olla varma, että asennuskohteen rakenteelliset seikat tai vastaan tulevat LVI-ratkaisut eivät ole este oikeaoppiselle ja aikataulussa pysyvälle sähköasennukselle.

Tarjoamme parhaita ratkaisuja asiakkaan aitoihin tarpeisiin, ja teemme työmme korkealla moraalilla. Laadukas työnjälki on meille kunnia-asia. Laitamme pistorasiat jämptisti suoraan, ja työn päätyttyä siivoamme jälkemme. Annamme työllemme viiden vuoden takuun.

Kiinnostuitko?

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.