Teemun Talotekniikka

Talotekniikkaa lämmöllä

Hei!

Olen Teemu Remes, Savon sydämessä varttunut maalaistalon poeka. Tottunut siis kovaan työntekkoon jo pikkupoijjannulikasta pitäen.

Kun lapsuudenkodin maatilalla alettiin 90-luvun alkupuolella rakentaa uutta navettaa, katselin suurella mielenkiinnolla paikallisen sähkömiehen työntekoa. Johtojen kuoriminen näytti niin mukavalta puuhalta, että päätin ryhtyä isona sähkömieheksi!

Valmistuin sähköasentajaksi Iisalmen ammatti-instituutista vuonna 2003. Olen tehnyt suuren osan työurastani valmistaloyrityksellä, jossa liikuimme yhtä matkaa putkimiehen kanssa työmaalta toiselle. Kun olin saanut omat hommani tehtyä, siirryin auttamaan työpariani.

Putkihommat alkoivat tuntua sähkötöiden lomassa tutuilta, ja niinpä kouluttauduin myös putkiasentajaksi työn ohessa vuonna 2011.

Perustin TeeMun Talotekniikka Oy:n vuonna 2013 palvelemaan keskisuomalaisia sähkö- ja putkitöissä.

Koen tärkeäksi kuunnella asiakasta ja hänen toiveitaan sekä löytää työhön kuin työhön paras ratkaisu, aina asiakkaan parhaaksi.

Nyt TeeMun Talotekniikka on keskisuomalainen LVIS-alan yritys, joka palvelee asiakkaitaan niin uudiskohteissa kuin saneeraustyömailla. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee minun lisäkseni neljä reipasta ammattimiestä: Joel, Kristian, Niklas ja Kari. Teemme työmme rivakasti, mutta laadukkaasti.

Meillä on hyvä yhteishenki sekä korkea työmoraali ja ammattiylpeys, ja hyvä työnjälki on meille kunnia-asia. 

Olemme Hanakat-liike ja osa Elfin-ketjua.

Teemu Remes

Yrittäjä, LVI-asentaja ja sähkömies

Teemu Remes, Teemun Talotekniikka Oy Jyväskylä

Meillä sinua palvelevat

Teemu Remes

Teemu on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja, joka tykkää tehdä kauppaa ja asentaa maalämpöpumppuja.

Asiakkaiden palveleminen on Teemulle sydämen asia, ja asiakkailta saatu kiitos on hänelle paras tae onnistuneesta työstä.

Vapaa-ajallaan Teemu metsästää, kalastaa ja moottorikelkkailee. Jos Teemu ei olisi talotekniikka-alan yrittäjä, hän viljelisi maata.

044 274 7422

Joel Laitinen

Joel on sähköasentaja, joka vastaa TeeMun Talotekniikan aurinkosähköjärjestelmistä.

Parasta Joelin työssä ovat asiakkaiden kanssa tehdyt lopputarkastukset, kun työmaa luovutetaan ja vastaanotetaan kaikin puolin tyytyväisinä. Mukavimpia työtehtäviä puolestaan ovat uuden omakotitalon sähkökalustukset ja aurinkopaneelien asennukset.

Sähköasentajana Joel luonnollisesti sähköpyöräilee vapaa-ajallaan. Hän ei tekisi työkseen mieluummin mitään muuta kuin mitä nyt tekee.

044 530 0701

Kristian Nissinen

Kristian on LVI-asentaja, ja hän vastaa TeeMun Talotekniikan LVI-puolen remonttikohteista.

Parasta hänen työssään on ihmisten kohtaaminen ja se, kun saa tehdä jotain, mikä tuo asiakkaalle todellista lisäarvoa. Tyytyväisen asiakkaan hän tunnistaa usein ilman ääneen sanottua palautettakin.

Vapaa-ajallaan Kristian urheilee ja penkkiurheilee monipuolisesti. Jos hän ei olisi putkimies, hän olisi sähkömies.

045 108 1994

Niklas Nissinen

Niklas on LVI-asentaja, ja hän vastaa TeeMun Talotekniikan putkiasennuksista.

Vapaa-ajallaan Niklas harrastaa jääkiekkoa ja autoja. Eniten työssään hän pitää pumppujen kytkennästä.

050 323 3785

Kari Pasanen

040 352 9133