Palvelumme

Palvelemme kaikissa kodin LVIS-teknisissä haasteissa

Meidän työmme on olla apuna ja tukena kotisi LVIS-tekniikan kanssa, mietit sitten uutta tai remontoit nykyistä. Etsimme aina oikein mitoitetun ratkaisun sinun ja kotisi tarpeeseen – emme tee mitään, mitä emme omaan kotiimme tekisi.

Autamme mielellämme oikean ratkaisun valinnassa, soita:

044 274 7422

Sähköauton latausasema

Sähköauton latausasema

Sähköauton latausasema kotona mahdollistaa sujuvan autoilun – autosi latautuu turvallisesti yön aikana ja on täydessä valmiudessa aamulla. Sähköauton lataaminen kotona onnistuu helpoiten, kun latausasema on mitoitettu oikein talosi sähköjärjestelmä huomioiden.

Lue lisää
Kodin sähkötyöt

Kodin sähkötyöt

Rakennatko uutta kotia, autotallia tai muuta rakennusta, mutta sähkötöiden tekijä puuttuu? Haaveiletko kenties paremmasta valaistuksesta tai lisäpistorasioista, tai olisiko nykyaikainen älypalovaroitin tarpeen? Onko nykyinen järjestelmä viallinen, tai pelkäätkö vanhan sähkökeskuksen olevan turvallisuusriski?

Lue lisää
Putkityöt Jyväskylässä

Putkityöt Jyväskylässä

Rakennatko uutta kotia, autotallia tai muuta rakennusta, mutta putkiasentaja puuttuu? Haaveiletko kenties lattialämmityksestä tai suunnitteletko vaihtoa energiatehokkaampaan lämmitysjärjestelmään? Onko kotisi lämpöverkko tai viemäristö tullut tiensä päähän?

Lue lisää
Omakotitalon LVIS-urakointi

Omakotitalon LVIS-urakointi

Uutta kotia rakentaessa on mahdollisuus vaikuttaa valtavasti siihen, mitä asuminen uudessa kodissa maksaa ja miten kotona viihtyy. Toimiva talotekniikka on keskeinen osa asumisen viihtyvyyttä ja turvallisuutta, ja siksi sen huolellinen suunnittelu ja toteuttaminen kannattaa. Kaikkea ei välttämättä suunnitteluvaiheessa osaa itse ottaa huomioon.

Lue lisää
Lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontti

Asutko vanhassa omakotitalossa, jonka lämmitysputkien ja pattereiden kunto on huono tai ikä kymmeniä vuosia? Haluaisitko vaihtaa taloosi energiatehokkaamman lämmitysmuodon, mutta se edellyttäisi lämmönjakeluverkoston vaihtamista vesikiertoiseen?

Lue lisää
Käyttövesiremontti

Käyttövesiremontti

Asutko vanhassa omakotitalossa, jonka käyttövesiputkien kunto on huono tai ikä kymmeniä vuosia? Tiedätkö, mitä materiaalia käyttövesiputket ovat? Missä ne kulkevat: talon rakenteissa vai näkyvillä? Onko putkiston suhteen ollut ongelmia, kuten tukoksia, vuotoja tai jäätymisiä?

Lue lisää
Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu

Energian hinnan nousu ja yleinen ympäristötietoisuus ovat lisänneet nykyaikaisten ja energiatehokkaiden lämmitysmuotojen suosiota. Yhä useampi haluaa vaihtaa sähkö- tai öljylämmityksensä kustannustehokkaampiin vaihtoehtoihin, joita ovat muun muassa erilaiset lämpöpumput.

Lue lisää
Aurinkopaneelit omakotitaloon

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Suunnitteilla aurinkopaneelit omakotitaloon? Aurinkosähköjärjestelmä on nykyaikainen ja ekologinen energiaratkaisu, joka lisää kotitalouden omavaraisuutta ja pienentää asumisen kustannuksia. Kun ylijäämäsähkön voi myydä sähköverkkoon, etenkin korkeiden sähkön hintojen aikaan paneeleilla voi päästä jopa huomattaviin tienesteihin.

Lue lisää
Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu

Energian hinnan nousu ja yleinen ympäristötietoisuuden lisääntyminen on saanut monet pohtimaan kotinsa energiaratkaisuja. Ilmalämpöpumppu on tehokas ja edullinen keino parantaa esimerkiksi suoralla sähköllä ja öljyllä lämpenevien omakotitalojen energiatehokkuutta.

Lue lisää
Maalämpö

Maalämpö

Maalämpö on maaperään ja vesistöön varastoitunutta energiaa, joka on peräisin auringon säteilystä tai maapallon ytimessä tapahtuvasta radioaktiivisesta hajoamisesta. Sen hyödyntäminen rakennusten ja käyttöveden lämmitykseen on ekologista ja kustannustehokasta.

Maalämpö on yksi toimintavarmimmista lämmitysmuodoista.

Lue lisää